DMS

Alles goed beveiligd

Heeft jouw bedrijf een grote hoeveelheid aan verschillende soorten data en allerlei soorten gegevens van verschillende personen in zijn bezit, dan is het heel erg belangrijk om dit zo goed mogelijk te beveiligen, bijvoorbeeld met behulp van henr.nl. Het is een hele grote nachtmerrie voor veel grote, maar ook kleine bedrijven, een datalek. Het zal je maar overkomen dat de data en gegevens van jouw bedrijf, die goed beschermd moeten blijven opeens op straat liggen en door iedereen ingezien kunnen worden. Op het gebied van data en gegevens kan je echt zeggen, better safe than sorry!

Encryptie

Een goede, hele effectieve en hartstikke veilige manier van het beschermen van data is gebruik maken van encryptie. Deze vorm van beveiliging zorgt ervoor dat andere mensen de informatie van jouw device niet kunnen benaderen en begrijpen zonder de juiste key. Hoe werkt dit dan precies? Een tekst wordt automatisch omgezet naar een versleutelde tekst, geheimschrift of een cijfercode, alleen als je de juiste key hebt kun je dit bericht weer decrypten en kun je het weer lezen en begrijpen. Deze vorm van beveiliging is dus hartstikke goed en effectief als jij zeker wilt weten dat niemand jouw data of gegevens in handen krijgt.

Two-factor authenticatie

Een andere hele goede, betrouwbare en veilige manier van network security is de two-factor authenticatie. Door deze manier van beveiligen moet je naast het invoeren van je gebruikersnaam en wachtwoord nog een extra stap te zetten om in te loggen op het bedrijfsnetwerk. Dit maakt alles net een beetje veiliger omdat hackers nu aan alleen je gebruikersnaam en wachtwoord niet meer genoeg hebben om toegang te krijgen tot je gegevens en data. Kortom, dus ook een hele goede vorm van het veiligstellen van je gegevens en data. Wil je hier meer over weten, bekijk dan de site van henr!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *